+32 3 808 59 98 Klant worden

Half-fabricaten en componenten

Wij zijn een toonaangevende leverancier van half-fabrikaten voor de agri en industiele sector. U moet hier denken aan stallenbouw, pallet industrie en de agrarische en tuinbouwsector. Maar ook eindproducten zoals tuintegels, schuttingen en rolborders zitten in ons assortiment.

antiparkeer

Van infra, stal tot bouw en aanbesteding

Half-fabrikaten zijn goedkoper te produceren in landen van herkomst. Niet alleen is dit een voordeel voor onze klanten ook de carbon footprint wordt aanzienlijk lager. En het bevorderd de werkgelegenheid in de landen van herkomst. Door onze eigen kwaliteiscontroleurs kunen wij elk gewenst product op uw specifieke maat en volgens uw behoefte produceren. Een win-win situatie. 

autoladenalmere

Continue aanlevering "just in time"

De productie moet door kunnen gaan, wij bieden een constante supply chain zo veel mogelijk naar uw wensen en "just in time". Zowel direct uit de havens of uit onze voorraad. Ook bieden wij als service uw materialen op te slaan en te leveren wanneer u ze nodig heeft.

Beschikbare houtsoorten

angelimvermelho
Angelim Vermelho
olivia
Angelim Olivia
azob
Azobé
bangkirai
Bangkirai (Yellow Balau)
cumaru
Cumaru
garapa
Garapa
ip
Ipé
jarana
Jarana
jatoba
Jatoba
kapur
Kapur
keruing
Keruing
madioquiera
Mandioqueira
massaranduba
Massaranduba
okan
Okan
tatajuba
Tatajuba

Staat uw beoogde houtsoort er niet bij?

Geen probleem. Wij leveren op maat en hebben veel connecties om uw beoogde houtsoort alsnog geleverd te krijgen. Neem contact op en we lossen het op!

Contact opnemen

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen

ruwebundelshaven

Gezaagd hout

Dit is onbewerkt hout gezaagd volges uw specificaties. Gedroogd of vers gezaagd. Diverse houtsoorten en kwaliteiten leverbaar. Van 6 mm buigstrips tot zware palen en van beschoeiingsplanken tot gordingen.

geschaafdebalkengroot

Geschaafd en bewerkt hout

Wij proberen zo veel te schaven in de landen van herkomst. Niet alleen stimuleert dit de werkgelegenheid in herkomstlanden maar dit reduceert ook de transportkosten en de carbon footprint.

Voorraadhoudend importeur van duurzaam hardhout en producent van gevelbekleding en composiet
bundelbalkvrachtauto(1)
bundelbalkstammen
bundelbalkzaag
bundelbalkgrading

Uw interesse gewekt?

Ons team helpt je graag verder!

+32 3 808 59 98 info@deruhoutimport.eu
rene ranisch zbok4 i1xum unsplash